Club Pearl

Jakten på pärlor har tagit människor till havens djup. Nu behöver du dock inte köpa dig avancerad dykarutrustning för att hitta dessa värdefulla ting! Det fungerar minst lika bra, om inte bättre, att slå dig ner framför din datorskärm och bara låta den här skraplotten tag dig i väg under vattnet i jakt på pärlan. Din uppgift i den här skraplotten kommer att vara mycket enkelt, för i en av de tre stängda snäckor som du hittar på havets botten så är det endast en som innehåller en pärla. Ganska skönt att dyka ner med den vetskapen, men problemet med det hela är att du endast får öppna en snäcka per omgång.

Tema: Under havet
Plus: Enkelheten
Minus: Lite småsaker i designen
Betyg:: 4,5 av 5

Ovan pärlorna så hittar du en lite mindre stängd snäcka, och det är där som du hittar själva vinstsumman, som alltid öppnas för dig. När den är öppen och visar sin summa, samtidigt som du öppnar en av de större snäckorna och hittar pärlan, så kan du se pengarna rulla in på ditt konto. Det betyder att det här är en av de absolut enklaste skraplotterna att spela, för det är inte många klick du behöver göra för att eventuellt ta hem storvinsten!

Själva satsningarna är också lekande lätta. För här handlar det bara om att satsa den summa som du vill satsa och sedan är det bara att köra igång. Man blir varje gång lika glad när man upptäcker en skraplott som är så enkel och som samtidigt ger dig vinstchanser lekande lätt. Det är i alltså till det digitala havets botten som man måste ta sig för att det ska bli enkelt att vinna pengar. Pärlor på vara dyrbara i sig, men ingenting kan någonsin ta ifrån dig känslan av att faktiskt få hitta en och hämta in vinstpengarna som ligger bakom. Club Pearl är en riktigt bra skraplott som vi varmt kan rekommendera.