Happy Birthday

Nio magiska rutor som får varje dag att kännas som födelsedagen när du som liten var fylld av förväntan. Knuten i magen som berättade att det finns något som väntar dig, det är något okänt inslaget någonstans som inom kort ska öppnas av dig, på din bemärkelsedag. Det är med andra ord inte speciellt konstigt att du hade svårt att somna dagen innan din födelsedag när du var liten, det är fullt naturligt. Fördelen med att vara vuxen, och framför allt fördelen med skraplotten Happy Birthday, är att du inte behöver vänta tills det är din faktiska födelsedag för att få öppna paketen. Och många kan de bli. Men det är innehållet som alltid är det viktigaste, och det är din uppgift att ta reda på vad just du får i present!

Tema: Födelsedag
Plus: Generöst spelsätt
Minus: Grafiken – lite rörig
Betyg: 4 av 5

Förhoppningsvis blir resultatet precis det du önskar, nämligen vinster. Det hör också till det normala på din riktiga födelsedag, presenter i form av pengar är väldigt uppskattade och du får helt enkelt göra precis vad du vill med dem. Så också i Happy Birthday, med fördelen att du vet att det är pengar som väntar på dig i paketen.

Skraplotten har nio rutor som väntar på att skrapas, samt en tionde där du på förhand kan ta reda på hur mycket pengar det är som döljer sig i paketet. Men för att få dem måste du anta utmaningen av att försöka få tre likadana symboler i rad. Lyckligtvis finns det olika radalternativ, det går nämligen lika Plus att få tre på rad vågrätt som lodrätt samt diagonalt. Är du dessutom extra tursamt kommer också en clown vara en av symbolerna som dyker upp under rutorna, och skulle det inträffa så ersätter den alla andra symboler, samt ökar på ditt pakets värde, det vill säga vinsten. Happy Birthday är därför den perfekta skraplotten att använda sig av när man vill att varje dag ska vara ens födelsedag!