Cash Rumble

Ibland är det faktiskt ganska dumt att göra det svårare för sig än vad det behöver vara. Skraplotten Cash Rumble är ett utmärkt exempel på detta. Här får du precis det som du betalar för och samtidigt vinstchanserna som du känner igen från vanliga skraplotter som exempelvis Trisslotten. För det är precis så det fungerar i Cash Rumble, det följer alla lagens regler för hur en skraplott ska se ut och vilka funktioner den ska ha. Skillnaden är bara att det är betydligt enklare att vinna pengar i Cash Rumble än vad det är på en Trisslott. Och det är det som är den främsta fördelen med Cash Rumble, förutom att man slipper all smuts som kommer av skrapande i verkliga livet.

Tema: Väldigt enkelt – skraplott!
Plus: Äkta och genuin känsla
Minus: Känslan för detaljer i grafiken
Betyg: 4 av 5

Det är inga rökridåer eller snitsiga stigar som behöver vandras här. Här är det pang på rödbetan och bara sätta igång direkt. Alla som någon gång provat på att skrapa en lott vet precis vad det är som finns framför den. Nio stycken fält ska skrapas, och förhoppningsvis kommer det också att dölja sig tre likadana summor bland de nio rutorna. Det gör att du vinner den summan, och har du tur så kan du öka din vinst, ganska rejält, genom att skrapa det extra fältet som kan multiplicera din vinstsumma upp till tio gånger!

Det är den här äkta och genuina känslan av traditionell skraplott som verkligen är Cash Rumbles stora behållning. Vi gillar att det gamla konceptet med skraplotter behålls, speciellt eftersom att så många andra skraplotter har tagit tydliga steg ifrån det som faktiskt är skraplotter. Därför är det här en skraplott som vi gärna kommer tillbaka till för att spela på igen, speciellt när vi inte vi ägna oss åt för mycket tankeverksamhet och bara ta det lugnt och spela.