Slot 777

Det verkar uppenbarligen som att de enarmade banditerna i Slot 777 har slutat att fungera. Någon klurig människa kom på att man lika gärna kan göra om dem till skarplotter, så att vi spelare fortfarande kan få uppleva det nervkittlande spelet, utan att det nödvändigtvis behöver innehålla spelautomater med snurrande hjul. I Slot 777 så slipper man allt krångel med att vänta på att hjulen ska sluta snurra. Här behöver du enbart skrapa fram det som döljer sig bakom det gråa fältet och får du tre likadana symboler så tar du hem vinsten som skrapas fram under vinstraden.

Tema: Enarmade banditer
Plus: Flera vinstchanser
Minus: Känns ofärdig
Betyg: 3 av 5

Det här är en mycket enkel skraplott att förstå sig på, och det är ganska charmigt hur de har använt sig utav spelvärldens kanske mest kända spelmaskin, den enarmade banditen, som grund för en skraplott. Det gör att det finns hög igenkänningsfaktor i den här skraplotten, och för oss som har varit med i några år i spelets tjänst så blir det här en välkommen flashback från tiden när man började vandra sina första stapplande steg in i spelvärlden. Det känns lite grand som att komma hem, faktiskt.

Men det är inte guld och gröna skogar med allt, även om vinsterna kan ge en just det. Det finns mycket som är bra i skraplotten, de många vinstmöjligheterna är en typisk sådan. Men det känns som att de slutade utveckla skraplotten när ungefär 90 procent var klart. Intrycket blir därför lite ofärdigt, vi hade önskat oss mer av en sådan skraplott. Och även fast det både är enkelt att spela och se vad man har vunnit så hade vi gärna önskat oss en ytterligare ingrediens, kanske framför allt i form av design, för att ge oss den där extra exalterade punschen.