Winners

Winners är skraplotten för vinnare! Det är här du kommer att mötas av det ädla i att stå högst upp på pallen kombinerat med känslan av de där lotterna som alla någon gång varit tvungna att sälja i sina klubbar. Det är alltså två delar av samma värld som förenas i en och samma lott, och det är något alldeles unikt. Dels minns du vad du gått igenom för att nå till ditt mål, och dels så blir du medveten om vad detta hårda arbete kan belönas med. Winners tar verkligen fasta på det som är idrottens anda, där alla får vara med och spela och samtidigt ha chansen på att vinna den allra största av summor!

Tema: Sport
Plus: Klassisk och lättspelad
Minus: Låg högstavinst
Betyg: 4 av 5

Hur ser då din resa ut mot toppen av pallen där pengarna väntar på dig? Jo, först och främst så måste vi finna ut av vad dina Lucky-symboler är. Det är de här symbolerna som kommer att vara grunden för din lott, de som avgör om du vinner eller förlorar. Vilka symboler det blir beror på slumpen, men du kommer att skrapa fram någon människa som sysselsätter sig med någon idrott. När dina symboler väl är framskrapade så är det dags att ge sig på de åtta övriga fälten, i jakt på att hitta en matchande symbol.

För det är när du lyckas matcha någon av dina Lucky-symboler med de andra symbolerna som du kan vinna. När det sker så vinner du den summa som är knuten till symbolen, och det kan bli riktigt mycket pengar om du har tur. Det här är ett lätt och lättillgängligt spel att spela och man behöver knappast vara insatt i sportens värld för att kunna vinna. Men det är bra om du är det, för då har du möjligheten att njuta mer av vad skraplotten Winners har att erbjuda – en fröjdfull upplevelse för sportintresserade som är ute efter att ta sig högt upp på pallen!