Fast Hands

Alla känner vi väl till den klassiska utmanarsporten sten-sax-påse. Oftast har det mest handlat om att avgöra vem det är som måste göra något, men nu går det att finna det i skraplotternas underbara värld, där det faktiskt handlar om att förlora mot sina motståndare för att hämta hem vinsten. Det hela går helt enkelt ut på att du själv har en hand i mitten som efter starten av spelet kommer att välja någon av de tre handformationerna. Runt omkring dig har du sex händer, som kommer att välja sin handformation efter att du startat. Varje hand har i sin tur också en vinstsumma, som du kan ha möjlighet att vinna. Men kruxet är att dina motståndare måste vinna för att du ska få summan!

Tema: Sten-sax-påse
Plus: Underhållande!
Minus: Svårt att sätta sig in i
Betyg:: 4 av 5

Det betyder att du definitivt inte kan heja på dig själv i den här skraplotten, av den enkla anledningen att du går lottlös om du slår de andra. Här är det viktigt att vara svagast, för det är det som i slutänden ger dig vinsterna. Det är ett spännande sätt att spela skraplotter på och att samtidigt göra det med ett spel som vi känner igen gör att allt känns bekant och det är lätt att förstå hur det fungerar. Givetvis är det så att det också kan bli oavgjort, och då har Fast Hands löst det så genialiskt att du helt enkelt får ett nytt försök med den handen!

Fast Hands är med andra ord en skraplott som är väl värd sin tid! Det här är inte något som går att hitta sin namne till, och det är den unika spelformen som gör att man ständigt lockas tillbaka till spelet ifråga. Det tog visserligen lite tid att förstå att det inte var ens egen hand som skulle vinna, utan sina motspelares för att man skulle få pengar. Men när man väl förstod funktionen så var det inga problem alls att spela, och inte heller att vinna pengarna!