Sampo

Skraplotten Sampo är känslan av att lyckas. Att hitta rätt och samtidigt tjäna något på det. Det är en plats där de lyckosamma symbolerna samlas för att ge er, och oss, chansen till drömvinster och det kanske är så att vi måste ha våra lyckosymboler på plats för att vi ska gå ut som segrare. Sampo ger oss spelare val, val som mycket väl spelar roll. Vi spelare är lätt vidskepliga, och många av oss har gärna satta rutiner och innehåll för att vi ska känna oss bekväma med att satsa och spela. Sampo ordnar det åt dig, och här går det att välja på fyra olika typer av symbolen, alla med samma funktion att stå dig bi i ett spel om stora pengar.

Tema: Den lyckobringande naturen
Plus: Smart och generöst
Minus: Inte någonting alls
Betyg: 5 av 5

Lucky Seven, fyrklövern, hjärtat eller hästskon, det är upp till er att välja er lyckobringare. Satsa dina kronor, så mycket du vill och börja spela. När Sampo drar igång öppnas en helt ny värld av skrapande och det är inte speciellt konstigt om ni ställer er frågandes till varför det egentligen finns två olika ytor att skrapa. Jo, det är för att Sampo är vänligheten själv, och ger er inte en, utan två chanser att gå där ifrån med stålar. Det betyder att misslyckas du på första skrapytan, är chansen stor att du lyckas på nästa. Och om Sampo tycker om dig extra mycket är det vinst på båda ytor som hägrar för oss pengahungriga spelare med våra lyckobringare fast förankrade i bakgrunden.

Sampo är en vänligt och generös skraplott som lever upp till namnet. Den levererar skrap på tydliga och smakfulla sätt, utan att överdriva eller fuska. Här är den äkta varan, skraplotten vi alla väntat på och förhoppningsvis skraplotten som i slutändan ger oss den där vinsten som vi så länge drömt om. Med Sampo är allt möjligt, den inväntar enbart era instruktioner.