Love Birds

Love is in the air! Här har vi en skraplott som helt klart har ett tydligt syfte, utöver att den ger dig som spelare vinstchanser. Det handlar om att hylla kärleken och hjälpa par att hitta till varandra, för uppenbarligen behöver de din hjälp. Utan dig kommer inte deras kärlek att vara möjligt, och allt du behöver göra är att skrapa några rutor på en lottokupong. Enkelt va? Att du dessutom vinner pengar när du lyckas att para ihop ett par är väl knappast något som du upplever som direkt plågsamt.

Tema: Kärlek
Plus: Mysig
Minus: Det finns bara heterosexuella par
Betyg:: 4 av 5

Nej, troligtvis är du här på grund av att vinna pengar, precis som vi är. Att du på köpet också är med och hyllar kärleken över jordens alla hörn och i olika åldrar visar att kärleken är en av de starkaste anledningarna till att vi gör saker och ting, och kanske kommer du i så pass bra stämning av skraplotten att du kan använda vinstpengarna från den till att köpa något fint till din käresta eller kanske till och med bjuda din respektive på en resa jorden runt! Om det är någonstans som det är möjligt att vinna så mycket pengar så är det just här hos Love Birds.

Love Birds är på många sätt och vis något av det enklaste som du kan spela. Det är inte mycket som du behöver göra för att förena de olika paren. Det enda som är ditt ansvar är att skrapa de tre gråa rutorna till höger om de olika paren och hoppas på att en fotoautomatsbild dyker upp på paret där bakom. Lyckas du med den bedriften så kommer du vinna den summa som är kopplat till paret på bilden. Gör ditt jobb för att kärleken ska segra och vinn samtidigt en härlig summa pengar, surfa in på Love Birds och spela redan idag.