Knights Battle

Ah, välkommen, välkommen till en utmärkt dag på tornerspelet! Idag bjuder vi verkligen upp till dans där en stor skara av riddare från olika discipliner och med olika kön ställer upp i en av de mest episka man-mot-man-utmaningarna. Se skräcken i vitögat och gör ditt drag, för här handlar det om matchen mellan dig och givaren och dina riddare och givarens riddare. Det är en kamp som går hårt åt många, och tillsammans kämpar vi som underdogs mot den hårde och ibland orättvise givaren. Han har en stor arsenal av riddare som han skickar ut för att krossa motståndet, men vi har ändå chansen att rå på hans dominans, och plocka hem vinstpengarna en vinst mot en av hans löjliga riddare innebär.

Tema: Riddare
Plus: Spännande och rolig
Minus: Lite dålig grafik
Betyg:: 4,5 av 5

Beroende på hur välställd du är så kan du bestämma dig för ett antal olika matcher, upp till sex stycken samtidigt. När så satsningen är gjord och antalet par valda så ser du ditt kort dolt till höger i varje spelfält och givarens kort till vänster. Tryck nu på spela så går sex stycken matcher igång, där man-mot-man är ett ärligt men brutalt sätt att avgöra ödet på. För att veta vem som vinner respektive match är varje riddare rankad utifrån en kortleks numrering, vilket betyder att Esset är den starkaste riddaren, medan tvåan kommer ta stryk av alla.

Knights Battle kan mycket väl vara en av de bättre skraplotterna som vi har spelat. Den har egentligen det mesta som vi kräver av en skraplott, där spänningen lurar bakom varje kort och ingen match som på förhand är bestämd. Det är tills varje kort är lagt en öppen match, där det mycket väl kan vara så att din riddare rankad åtta kan vara den som vinner dig maxsumman 200 000 Euro när den slår givarens riddare rankad sjua. Väldigt spännande och roligt med andra ord!