Super Bugs

Är det med hjälp av superinsekterna som du kommer att gå hem med den stora vinsten på hela 200 000 Euro? Ja, det är inte helt osannolikt att så blir fallet när du spelar den här skraplotten där vi får besöka småttingarnas värld. Långt under gräs- och blomnivån så finns det ett minimalt liv som frodas, och vissa av dessa små insekter är betydligt snabbare än vad andra är. Till och med supersnabba. Men de kan inte stå emot naturens makter, så det finns en hel del hinder som gör att de inte kan utnyttja sina superkrafter på bästa sätt.

Tema: Insekter
Plus: Ovanligt och kreativt
Minus: Inget
Betyg:: 5 av 5

Det som vi möts av i den här skraplotten är en tävling, där det står tre stycken insekter på startlinjen. Det är nu ditt arbete börjar. Du ska välja hur många som ska få tävla i loppet för din skull, det går att välja alla tre, två eller en ensam och det beror helt och hållet på hur mycket du vill satsa och spela för. När alla satsningar är gjorda går startskottet och nu är det upp till insekterna att ta sig fram till den gröna kub som står vid mållinjen, innan dess att sanden har hunnit rinna ut i timglaset. Låter ganska enkelt, eller hur?

Men insekterna möter en hel del faror på vägen, där varje insekt har sitt alldeles egna hinder och ett gemensamt som de alla delar. Snigeln kan bli för trött och somna, nyckelpigan kan få utstå hårda mot vindar, masken kan bli hungrig och alla förhindras de av eventuella vattendroppar. Men det är när du ser superkrafterna komma fram som du verkligen ska hålla utkik, för då når de den gröna kuben i superfart och vinstsumman de hittar där blir din! Super Bugs är ett roligt spel på många sätt och något som vi gärna återkommer till!