Monte Carlo

En av städernas städer, där vinnare är precis lika vanliga som förlorarna! Monte Carlo har i decennier lockat spelare från hela världen. Det är platsen som finns till för att tillfredsställa både speldjävulen och semesterdrömmaren inom oss, för Monte Carlo kan erbjuda dig båda delarna. Men inte som skraplott va? Nej, och det behövs verkligen inte när det egentligen är pengarna som vi alla är ute efter i första hand. Det är precis i det här avseendet som skraplotten Monte Carlo levererar, där det enbart handlar om pengar och den underhållande resan till en fylld plånbok.

Tema: Monte Carlo
Plus: Lättbegripligt och klassiskt
Minus: Lite dålig variation
Betyg: 3,5 av 5

Skraplotten är på många sätt själva grundbulten i det som är vinnartradition. Det är här man hittar det mest klassiska i gamet, med symboler som känns igen från en svunnen tid där enarmade banditer var det allra främsta i spelvärlden. Här hittar du körsbären, sjuorna, klockorna och BAR-symbolerna och tillsammans snurrar de på tre olika hjul. I mitten skapas, i vanlig ordning, en enkel linje, där det handlar om att du ska träffa rätt. Tre lika symboler ger dig en vinst, förutom körsbären som bara behöver vara en eller två. Hur mycket din insats multipliceras med i vinst ser du direkt i vinsttabellen uppe till höger.

Fördelen med Monte Carlo är helt klart det enkla. Det är nog svårt att göra det enklare att vinna mycket pengar, samtidigt som man paketerar in det in en miljö som för tankarna till den stora staden och dess härliga spelvärld. Även om det enkla är något som vi uppskattar i skraplotter så är det också det som är Monte Carlos fall. Det blir för enkelt och lite för enahanda. Vi hade gärna önskat att det funnits lite inslag av variation, men som det ser ut nu så är det enkelspårigt och enfiligt. Om du gillar det så är det här helt klart skraplotten för dig!