Wild west

Sätt på dig dina sporrar, på med hatten och fram med sheriffstjärnan! Det är dags att jaga skurkar! I sann westernanda så är det din uppgift att jaga rätt på bovarna, och enligt uppgift så befinner dem sig allihop i ett och samma hus. En tuff uppgift för dig som revolvermästare, men det ska vi nog kunna lösa. Med dig har du en efterlysning, och varje person har en viss summa (förmodligen vinst) knutet till sig, som blir din om du lyckas fånga rätt tjuv. Så ladda pistolen, det är dags att skjuta för att kamma hem din belöning!

Tema: Western
Plus: Interaktiv och nyskapande
Minus: Inget
Betyg: 5 av 5

Som vi redan har varit inne på så gömmer sig de där skurkaktiga typerna i huset som du har framför dig. Genom att rikta din revolver mot de tre fönstren som finns så kan du avslöja vilken skurk det är som står bakom det, och det gäller att du hittar den som du har på affischen, annars så kan vi ju inte ta med oss vinsten när inte personen i fråga är efterlyst. Tre fönster, tre skurkar och vi hoppas att rätt skurk gömmer sig bakom ett av dem. Gör han eller hon det så buras de in på en gång, och summan som dyker upp under dem är också den vinst som vi plockar med oss hem.

Skraplotten Wild west är ett nyskapande och roligt sätt att vinna pengar på. Det är inte speciellt svårt att förstå vad uppgiften är, men det är ändå lika roligt varje gång att trycka på avtryckaren och skjuta sönder fönstret. Det i sig är vinst nog, i alla fall med tanke på underhållningsfaktorn det ger, men det är såklart pengarna vi vill åt i första hand. Det är inte heller speciellt svårt att ordna, för fortsätter du skjuta fönster kommer du förr eller senare håva in en riktigt fin vinst!